Sexmästeriet

Från K-sektionens Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Sexmästeriet (6M), eller i folkmun Sexet, planerar och håller i sektionens sittningar och andra festligheter. De håller i den finare Kalibreringen och även slasksittningar och andra event som det sittande utskottet tror kommer vara roligt.

Ordet Sexmästeri kommer av det äldre svenska ordet sexa som då var ekvivalent med fest. Det har alltså inget med att ***censurerat*** att göra.


Utskottet består av en Sexmästare, en Vice Sexmästare, 6 stycken Mästare, 2 Troubadixer och 10 stycken joner.

Poster

Sexmästare

Har det översiktliga ansvaret över utskottet samt ansvar över att sätta en budget vid årets början. Sitter även med i nämnden och har ansvar över alkoholtillstånd.

Vice Sexmästare

Jobbar tillsammans med sexmästaren inför och under sittningar. Schemalägger roteringar och har ansvar över jonernas sammarbete med mästarna.

Mästare

3 stycken mästarpar med olika ansvarsområden, dessa är Köksmästare, Barmästare och Hovmästare. De ansvarar för planeringen av deras respektive område inför sittningar och dylikt.

Troubadixer

Sektionens “Toastmasters” som förhöjer och håller koll på stämningen på en sittning. De schemalägger alla spex som ska framföras och ser till så att allt går smidigt till.

Sexmästerijoner

Jobbar, innan, under och efter sittningar med allt och lite till. De hjälper mästarna med matlagning, dukning och att stå i baren samt mycket annat som behövs.